24-07-2020, 22:28
Imie: Łukasz
Nick: LucaS[exe]
Ilość godzin*min.70*: Niestety kilka godzin tylko ale szybko się to zmieni
Ile dziennie możesz poświęcić na gre na serwerze: 4-5godzin
Znajomość ortografii (1-10): 10
Znajomość komend (1-10): 7
Data ostatniego podania: Nie pisałem
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*: Coś tam znam
Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Hejo jestem Łukasz gram w piłkę nożną w wolnym czasie chodzę do pracy
Jestem sportowym typem człowieka, chodzę na siłownie jestem w drużynie piłkarskiej aktualnie pracuje i mieszkam w Holandii.
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie*: Tak
Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*: W sampa gram od 2012 roku staż mam długi. Grałem na różnych serwerach, znam raczej wszystki cheaty. Byłem już w administracji na serwerach więć myślę że to ogarnę.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*: Moderator na Polish Blood Server, HeadAdmin na Polish Game Server
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail
Facebook*Nie wymagany*): Na dsc często siedzę.
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?: drive-by (strzelanie z pojazdu), drive-thru (przejechanie innego gracza)
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Biorę na spec i banuje za flyhacka
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: Mutuje na 2minuty (jak nie poprawi zachowania to coraz więcej aż do bana)
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: Mutuje na 5minut i tak jak wyżej
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: 1. Spec gracza 2. Sprawdzić czy nie ma losta 3. Wysadzić w powietrze lub strzelac w niego 4. Ban
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: Tak
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?
Miniguna: Jeżeli to jednorazowa sytuacja
Komend: Jeżeli po zwracaniu uwagi wciąż robi to samo
Nick: LucaS[exe]
Ilość godzin*min.70*: Niestety kilka godzin tylko ale szybko się to zmieni
Ile dziennie możesz poświęcić na gre na serwerze: 4-5godzin
Znajomość ortografii (1-10): 10
Znajomość komend (1-10): 7
Data ostatniego podania: Nie pisałem
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*: Coś tam znam
Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Hejo jestem Łukasz gram w piłkę nożną w wolnym czasie chodzę do pracy
Jestem sportowym typem człowieka, chodzę na siłownie jestem w drużynie piłkarskiej aktualnie pracuje i mieszkam w Holandii.
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie*: Tak
Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*: W sampa gram od 2012 roku staż mam długi. Grałem na różnych serwerach, znam raczej wszystki cheaty. Byłem już w administracji na serwerach więć myślę że to ogarnę.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*: Moderator na Polish Blood Server, HeadAdmin na Polish Game Server
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail
Facebook*Nie wymagany*): Na dsc często siedzę.
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?: drive-by (strzelanie z pojazdu), drive-thru (przejechanie innego gracza)
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Biorę na spec i banuje za flyhacka
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: Mutuje na 2minuty (jak nie poprawi zachowania to coraz więcej aż do bana)
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: Mutuje na 5minut i tak jak wyżej
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: 1. Spec gracza 2. Sprawdzić czy nie ma losta 3. Wysadzić w powietrze lub strzelac w niego 4. Ban
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: Tak
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?
Miniguna: Jeżeli to jednorazowa sytuacja
Komend: Jeżeli po zwracaniu uwagi wciąż robi to samo

![[Obrazek: admin.gif]](https://www.pst-dm.eu/belka/admin.gif)