Zarejestruj się  

[R] Danielek69W

Imie: Daniel
Nick: Danielek69W
Ilość godzin*min.70*: 1 (na poprzednim koncie grałem po kilka godzin dziennie ale nie mam już do niego dostępu. Miałem dłuższą przerwę od serwera)
Ile dziennie możesz poświęcić na gre na serwerze:  4
Znajomość ortografii (1-10): 9
Znajomość komend (1-10): 7
Data ostatniego podania: -
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*: nie
Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Mam na imię Daniel i mieszkam w Łodzi. 28 Grudnia mam urodziny i kończę tego dnia 18 lat. Jestem osobą uczącą się w Liceum Sportowym na kierunku E-Sport oraz uczęszczam na kursy w Ośrodku Szkolenia Kierowców.
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie*: ta
Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*: Jestem osobą ogarniętą, komunikatywną i przykładającą się do swoich obowiązków. Mój poziom kultury oraz poprawności języka polskiego jest na wysokim poziomie. Spędzam bardzo dużo czasu przed komputerem więc moja aktywność też będzie dobra.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*: nie
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail: DISCORD: DanielekW#1391
Facebook*Nie wymagany*): fb.com/danielwiezlak

Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?:

Drive-By - Napaść na coś lub kogoś poprzez strzelanie za pomocą broni palnej z pojadzu

Drive-thru - Specjalna kasa obsługująca kierowców bez konieczności wysiadania z pojazdu

Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Zbanuje konto na okres 7 dni z powodu używania wspomagaczy.
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: W pierwszej kolejności sam serwer powinien dać mu warna za "bluzgi" jeśli gracz tego uniknie to najpierw zostanie wyrzucony z serwera a jeśli to nie pomoże to zostanie wyciszony. Jeśli wyciszenie nic nie da konto zostanie przeze mnie zbanowane na okres 12 godzin.
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: Ban 7 dni bez ostrzeżenia.
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: Próba zadania obrażeń graczowi z broni lub komendami.
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: oczywiście
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?
Miniguna: Nigdy
Komend: Zawsze

@EDIT: Zmieniono kolor tekstu z czarnego na biały

Jak dla mnie, zbyt krótko u nas kolega gra. Proponowałbym zweryfikować jego obecność w przeciągu kolejnego tygodnia, a następnie podjąć decyzję o pozytywnym, bądź negatywnym rozpatrzeniu jego podania. Za ten czas mógłby również zaznajomić się bardziej z taryfikatorem kar i ponownie odpowiedzieć na parę pytań. Pozdrawiam cieplutko.

W Twoim podaniu jest dość sporo błędów podczas wymierzania kar:

''Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?: Drive-By - napaść na coś lub kogoś poprzez strzelanie za pomocą broni palnej z pojadzu Drive-thru - Specjalna kasa obsługująca kierowców bez wysiadania z pojazdu'' - drive-thru to przejechanie gracza pojazdem.
''Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Zbanuje konto na okres 7 dni z powodu używania wspomagaczy.'' - Według teryfikatora kar, ban powinien zostać nałożony na okres 20 dni.
''Gracz x zaczyna obrażać innych bez powodu, co robisz?: W pierwszej kolejności sam serwer powinien dać mu warna za ''bluzgi'' jeśli gracz tego uniknie to najpierw zostanie wyrzucony z serwera a jeśli to nie pomoże to zostanie wyciszony. Jeśli wyciszenie nic nie da konto zostanie przeze mnie zbanowane na okres 12 godzin.'' - W takiej sytuacji według teryfikatora kar należy dać upomnienie, później mute (120sek) itd.
''Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: Ban 7 dni bez ostrzeżenia.'' - Najpierw należy dać mute (250sek).

Jak sam widzisz, jest ich trochę. Musisz koniecznie zapoznać się z teryfikatorem kar oraz nabrać więcej stażu na naszym serwer. Na dzień dzisiejszy z przykrością muszę stwierdzić, że jestem na NIE, jednak zawsze możesz spróbować ponownie po upływie 30 dni od odrzucenia podania. 

Wierzę, że następnym razem pójdzie lepiej.
Serdecznie Pozdrawiam

///Zamykam

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości