11-11-2020, 19:11
Imie: Damian
Nick: [PST]Fajdi
Ilość godzin*min.70*:20h Teraz zaczynam często grać ,dopiero poznałem ten serwer
Ile dziennie możesz poświęcić na grę na serwerze: W nd,pn,wt mam wolne więc mogę poświecić dużo czasu a w pozostałe dni po 2-3h
Znajomość ortografii (1-10):8
Znajomość komend (1-10):6
Data ostatniego podania: Nigdy
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*
rogram skryptowy bardzo stary.
Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Nazywam się Damian ,jestem z Dolnośląskiego, pracuje w Amazonie we Wrocławiu,rozwiazuje tam rózne problemy na komputerze
Miły zawsze służę pomocą
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie*:pewnie
Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*: Zależy mi by gracze mogli się cieszyć spokojną i milą rozgrywką. Bez graczy którzy wchodzą by utrudnić innym rozgrywkę przy tym zachowując się nieregulaminowo, chcę zapobiegać przed takimi sytuacjami i zapewnić gracza bezpieczeństwo oraz świetną zabawę.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*:Nie miałem
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail GG-68207207
Facebook*Nie wymagany*):https://www.facebook.com/damian.fajdek.71
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?: drive-by; Strzelanie z broni jako kierowca.
drive-thru;Strzelanie z broni jako pasażer.
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Banuje. FlyHack jest niedopuszczalny w grze.
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?:dostaje ostrzeżenie 2giego nie będzie.
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?:Gracz dostaje warna
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: Podrzuce gracza do góry użyje explode ,jeżeli graczowi nie zmaleje HP to znaczy,że ma GOD-MODA
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?:Tak
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?;Zamiast miniguna wole użyć skutecznie komend.
Nick: [PST]Fajdi
Ilość godzin*min.70*:20h Teraz zaczynam często grać ,dopiero poznałem ten serwer
Ile dziennie możesz poświęcić na grę na serwerze: W nd,pn,wt mam wolne więc mogę poświecić dużo czasu a w pozostałe dni po 2-3h
Znajomość ortografii (1-10):8
Znajomość komend (1-10):6
Data ostatniego podania: Nigdy
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*
rogram skryptowy bardzo stary.Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Nazywam się Damian ,jestem z Dolnośląskiego, pracuje w Amazonie we Wrocławiu,rozwiazuje tam rózne problemy na komputerze
Miły zawsze służę pomocą Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie*:pewnie

Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*: Zależy mi by gracze mogli się cieszyć spokojną i milą rozgrywką. Bez graczy którzy wchodzą by utrudnić innym rozgrywkę przy tym zachowując się nieregulaminowo, chcę zapobiegać przed takimi sytuacjami i zapewnić gracza bezpieczeństwo oraz świetną zabawę.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*:Nie miałem
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail GG-68207207
Facebook*Nie wymagany*):https://www.facebook.com/damian.fajdek.71
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?: drive-by; Strzelanie z broni jako kierowca.
drive-thru;Strzelanie z broni jako pasażer.
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Banuje. FlyHack jest niedopuszczalny w grze.
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?:dostaje ostrzeżenie 2giego nie będzie.
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?:Gracz dostaje warna
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: Podrzuce gracza do góry użyje explode ,jeżeli graczowi nie zmaleje HP to znaczy,że ma GOD-MODA
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?:Tak
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?;Zamiast miniguna wole użyć skutecznie komend.